Reklam Alanı

Bayana Günaydın Mesajı

Sevgili Bayan24 kullanıcılarımız, sizler için birbirinden güzel Bayana Günaydın Mesajı bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte Bayana Günaydın Sözleri sizlerle;

Sevgili Bayan24 kullanıcılarımız, sizler için birbirinden güzel Bayana Günaydın Mesajı bulduk, buluşturduk ve bir araya getirdik. İşte Bayana Günaydın Sözleri sizlerle.
- Sabahın ilk ışıklarıyla günün aydınlık, ruhun neşe ve mutlulukla dolsun, günaydın.

- Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar arkadaşım.

- Günaydın kanka, mutlu olduğun şeyleri yaptığın bir gün geçirmeni dilerim.

- Arkadaşların en güzeli, en özeli, en özleneni artık aç gözlerini, işimiz çok. Günaydın.

- Günün hep aydın olsun devamı mutlu ve hayırlı bitmesi dileğiyle günaydın arkadaşım.

- En güzel çiçekler bahçende olsun, en sevdiğin insan yanında olsun, günaydın sevgili dostum.

- Dostluk ne sadaka ne de Söz ister, dostluk yürek cesaret ister, yüreği güzel dostum günaydın.

- Horoz ötüp sabah olunca, güneş doğup şafak atınca, ilk aklıma gelen güzel insana günaydınlar.

- Yalanlarla dolu bu kocaman dünyada beni yalansız sevdiğin için teşekkürler dostum, günaydın.

- Uzak olsa da mesafeler, dostlar her zaman en yakındaymış, dert ortağım, yoldaşım, günaydın kanka.

- Sabah ola hayır ola, gönlün mutluluk ile dola. Hayırlı sabahlar ilk duamdır sana, günaydın arkadaşım.

- Okula bir türlü erken gitmeyi beceremeyen, ne kadar uyusa da uykusunu alamayan kankam günaydın.

- Günaydın günaydın. Pozitif düşün bugün önce gülümse sonra gül kahkaha at ve hatta ve hatta katıla katıla gül korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk bil ki 7 renkten oluşan renk beyazdır ve gülmek bulaşıcıdır haydi bulaştır!

- Allah’ım bu güne da uyandırdın beni, dostlarıma günaydın diyebildim, günümü aydın ettin, dostlarımın da gününü aydın et, herkese bana verdiğin gibi huzur dolu sabahlar nasip eyle. Günaydın dostum, sen de âmin deyiver bu...

- Soğuk bir kış sabahı işe gitmek için apartmandan çıkar çıkmaz titreyen çenen var ya, hah işte günaydın kelimesi ile ısınsın ve titremesin. Şaka şaka, donacaksın yarın sabah ama olsun, günaydın olsun, günaydın olsun, günün hep güzel olsun, gönlün gibi...

- Gökkuşağının renklerinin kalbine dolduğu bir sabah ile günaydın de hayata. Kuşlara bak ve onları selamla, otobüste sıkılacağına manzaranın tadını çıkar, egzozlara takılmadan kokla çiçekleri. İşte bu güzel detayları yaşayarak geçir sabahını...

- İnsan olduğumuzu yine unutmadan geçirelim bu günü, evden çıkarken asık suratla değil, günaydınlar saçarak gidelim her nereye gitmek istiyorsak. Çocuklara tebessüm edelim, hayatı hayattan zevk alarak yaşayalım, günümüz aydın olsun.

- O kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin. İyi ki varsın arkadaşım. Günaydın.

- Hayat bir tercih meselesidir. Eğer geçmişi düşünürsen masal, geleceği düşünürsen hikaye, bugünü düşünürsen ise gerçektir. Her güne hayatının en güzel günü olması için şans ver. Günaydın....

- Herkes meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar güzel ki arkadaşım, herkes güneşin doğmasını beklerken, güneş ise senin uyanmanı bekliyor. Hadi uyan artık arkadaşım günaydın.

- İç huzurumuzun bozulmadığı bir gün geçirmeniz dileğiyle, en önemli şey huzur, güneş doğmasa da ekmek olmasa da huzur oldukça insan daha güzel insan. O yüzden huzurlu bir sabaha merhaba de ve herkese huzur olsun diye inadına günaydın de...

- Günaydın kankam, bugünde güzelliğin üstünde… Başlat menün ilk gündeki gibi yeni, yerim senin yerel diskini.

- Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. Bir hikaye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz! Günaydın.

- Sabah güneşi gibi etrafı aydınlatan, şeker gibi tatlı, gülümseyen bakışlarıyla herkesi mutlu eden kişi, yeni bir güne daha hoş geldin günaydın.

- Yıkılmaz dağların sarsılmaz taşlarıyız, yüreğimizde sevda yazar alnımızda bela, biz delice sevmesini biliriz, ama sevdiklerimizi unutmayı asla, günaydın arkadaşım.

- Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Günaydın.

- Güldüğün zaman herkes sana katılır, peki ağladığın zamanlarda? Bir şeyi başardığında o başarıyı herkes sahiplenir, ya başarısız olduğun zamanlarda? İşte benim dost diyeceğim kişi kötü günün gelmesini beklemeden buna hazır olan kişidir.

- Ölümüne kankayız’ derken şaka yapmıyordum. Benimle dost olduysan mezara kadar beraber gidebilmeliyiz. Ne kadar zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım, birlikte mücadele ettikçe hiçbir zaman yenilmeyeceğiz.

- Uyanınca,bak etrafına,eksik olanı gören mutsuzlardan mı, elde olanı gören mutlulardan mısın? Elde olan da bitmez,eksik olan da… Günaydın.

- İşe gitme vakti gelmiş arkadaşlar, gününüzün güzel geçmesi dileğiyle şimdilik günaydın deyip çıkıyorum.

- Günaydın, elindekinin kıymetini bilen sadece ben demeyen, sevmesini öğrenmiş yapabilecekleri için Söz veren herkese:)

- Pencereden dışarı bak ve güneşten yayılan enerjiyi hisset. Kötü dugulardan uzaklaş, yaşam en taze haliyle yeni bir gün sunuyor ve yaşanacak güzel bir gün seni bekliyor. Günaydın Dostum!

- Güzel kardeşim, yeni günün ışıklarıyla sıkıntıların gece karanlığı gibi geride kalsın, günlerin huzurlu, günün hayırlı olsun.

- Günaydın, mutlu sabahlar arkadaşım, dileklerinin gerçekleştiği, güzel haberlerin geldiği bir gün geçirmen dileğiyle.

- Günleriniz mutlu, hayalleriniz gerçek olsun. Gönlünüze huzur dolsun mutluluklar ömrünüzce, her şey gönlünüzce olsun. Günaydın.

- Günaydın sevgili can dostlarım… Bir gün size günaydın diyemezsem sakın sebebini sormayın çünkü ölüler konuşamaz.. Bugün de varım günaydın.

- Gece sabahlamak niyetiyle en derin muhabbete girişip uyuyakalan, oha uyumuş kalmışım, sabah olmuş ya yaww diyen dostum, günaydın.

- Geçmiş bir tarih, gelecek bir gizem, bugün bir hediye, her anın kıymetini bilmeli, insana değer vermeli, günaydın değerli dostum.

- Gönlündeki umut kapıları kapandıysa eğer doğan güneşe bak ve hayata karşı olan savaşına kazanıncaya kadar devam et. Günaydın en değerli arkadaşım.

- Şu üç günlük dünyada dertlere boğulmuş olmasına rağmen gülmeyi başaran arkadaşlarım, hepinize günaydın.

- Herkese mutlu sabahlar diliyorum… hayırlı ve mutlu bir güne başlamanız dileğiyle günaydın arkadaşlar …

- Gönlü sevgi dolu dostlara. Dostluğu dost gibi bilenlere. Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara. Gönül dolusu günaydınlar.

- Arkadaşlar telefonunuza “sıcak bir günaydın mesajı bırakıyorum, yudum yudum için, iyi gelir, ihtiyacı olan varsa da alsın.

- Gününüz; bir ağacın gölgesindeki huzur, berrak sulardaki saflık, topraktaki bereket ve aldığınız nefesteki anlam kadar güzel olsun. Hayırlı sabahlar günaydın arkadaşlar.

- Günaydın, kırmadan, dökmeden birbirini anlamaya, kendini anlatmaya çalışanlar… Bir bardak çay güzelliğinde bir gün dilerim.

- Hayatı güzelleştiren insanların güzelliğidir. Kimi emek ve çaba harcayarak bir şeyler yapmak ister. Kiminin ise varlığı en büyük güzelliktir. Günaydın.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz Bayanlara En Güzel Günaydın Mesajları adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok