Reklam Alanı

Youtube GO Nedir ?

Youtube GO Nedir ? Youtube GO nedir ve neler sunacak ?
Artık hemen hemen çoğu kişinin Video denince aklına Youtube gelmekte. Popüler olmaya başladığından bu yana kendisini geliştirmeye devam eden Youtube, artık daha çok ses getirecek özellikleri denemeye başlıyor. Bunlardan biri de Youtube GO özelliği oldu.

Youtube GO özelliği ilk olarak Hindistan’da Beta sürümüne girecek ve buradaki testlerin ardından Global olarak açılacak.

Youtube GO nedir ve neler sunacak ?

Youtube, kendi bünyesinde sunmayı düşündüğü özellikleri ayrı bir uygulama ile sunmak istemiş. Youtube GO özelliği ile sevdiğiniz videoları kaliteli bir şekilde kayıt ederek daha sonra çevrimdışı bir şekilde izleyebileceksiniz. Bu özellik ile Mobil internet kotası az olan kullanıcılar daha az veri harcayacak ve hareket halindeyken bile Youtube videolarını kaliteli bir şekilde izleyebilecek.

Youtube GO özelliği indireceğiniz videoyu indirmeden önce size hangi kalitede indirilmesi gerektiğini, SD Karta mı yoksa telefonun kendi hafızasına mı kaydedileceği gibi bilgileri size sormakta ve sizin seçmenizi istemekte. Ayrıca özel sıkıştırma ile videoların boyutu daha küçük olacak ve telefon hafızanızda fazla yer kaplamayacak.

Hiç yorum yok