Reklam Alanı

Google Allo nedir Özellikleri nelerdir ?

Google Allo nedir ? Google Allo Özellikleri neler ? Google Allo indir ve kullan.
Google, arama motoru olarak anılmaktan çok Mobil teknolojiye yatırım yapmak istiyor. Google Hangouts, Google Plus derken beklenen kitleyi bir türlü hedefleyemeyen Google, Mobil sektöre dait projelerini gittikçe arttırmaya başladı. Bu projelerin arasında Google’ın I/O 2016 etkinliğinde tanıttığı Google DUO ve Google Allo uygulamaları var. Google, DUO uygulaması ile geçtiğimiz aylarda adından söz ettirdi ve sıra Allo uygulamasına geldi.

Google Allo nedir ?

Hepimiz WhatsApp uygulamasını biliriz ve eminimki çoğu kişinin telefonunda bu uygulama yüklü. Allo uygulamasını da Google yapımı Whatsapp diyebiliriz. DUO ile görüntülü konuşmayı, Allo ilede mesajlaşmayı hedefleyen Google, bu uygulamalarını bir bir kullanıma sunuyor. Allo uygulaması henüz tüm ülkelerde kullanıma sunulmazken, dilerseniz harici APK Olarak yükleyebiliyorsunuz.

Google Allo Özellikleri neler ?

Tıpkı diğer mesajlaşma uygulamalarında olan klasik özellikler tabikide bulunmakta. Mesaj gönderip alma, video fotoğraf gönderimi ve konum gönderme gibi özellikler Allo uygulamasında yer almakta. “Sıradan mesajlaşma uygulamalarında da var, başka özelliği yok mu? ” diyebilirsinizi. Allo’nun belkide en ilgi çekecek özelliklerinden birisi gizli mesaj özelliğinin yer alması. Gizli mesaj özelliği ile biri ile mesajlaştığınızda belli bir süre o kişiyle olan mesajlarınız kaybolacak ve böylece o mesajlar imha edilerek başkasının eline geçmeyecektir.

Google Allo indir ve kullan

Google Allo Play Store üzerinden henüz ön kayıt aşamasında bulunmakta ama dilerseniz APK olarak indirip yükleyebilirsiniz. Apk mirror üzerinden uygulamanın sürümlerine ulaşabilirsiniz. Ancak bir farklılık var. İlk olarak buraya tıklayarak Droid Hardware Info uygulamasını cihazınıza yüklemeniz gerekmekte.

Bu uygulama aracılığı ile cihazınızın DPİ değerini bulmanız gerekmekte. DPI değerinizi bulduktan sonra buraya tıklayarak APK Mirror’den uygulamayı indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok