Reklam Alanı

Ücretsiz En Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri

Birçok insan sitesini Google'da üst sıralarda çıkarmak için backlink nasıl alınır, ücretsiz backlink alma yolları, ücretsiz backlink listesi gibi aramalar yaparak sitesi için kaliteli backlink kaynakları bulmaya çalışıyor.

Bu yazımda sizlere siteniz için backlink alabileceğiniz ücretsiz backlink sitelerini sunacağım. Bu sitelerden backlink almak tamamen ücretsizdir ve Google gözünde değerli olan kaliteli siteler olduğu için sizin sitenize faydası çok yüksek olacaktır.
Ücretsiz En Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri, Ücretsiz Backlink Alma Yolu.

Ücretsiz Backlink Alma Yolu

1- Wikipedia

Wikipedia kâr amacı gütmeyen, içerikleri kullanıcıları tarafından oluşturulan internetin en büyük online ansiklopedisidir. Neredeyse tüm internet kullanıcıları tarafından bilinen bu site dünyanın en otoriter internet siteleri arasında yer almaktadır.

Wikipedia'ya kaydolup herhangi bir maddeye eklemeler yaparak kaynak kısmından kendi sitenize link alabilirsiniz. Dilerseniz varolan bir maddeyi düzenlemek yerine kendi sayfanızı da oluşturup link alabilirsiniz.

Wikipedia backlink siteniz için çok güçlü bir destek olacaktır. Ancak siteniz yeniyse spama düşmemeniz için hemen backlink almanızı önermem. Siteniz ilk 3 ayını doldurduktan sonra bu yöntemi uygularsanız sitenizin geleceği açısından daha sağlıklı olacaktır.

2- Adobe

Adobe dünyadaki en büyük grafik yazılımlarının üreticisi olan şirkettir. Adobe, 2016 yılının mayıs aylarında tanıttığı Spark ile kullanıcılarına sayfa ve video oluşturma hizmetlerini sunmaktadır. Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Adobe'den backlink almak dış SEO çalışmaları için olmazsa olmaz bir yöntemdir.

Siteniz için Adobe backlink almak istiyorsanız Adobe Spark hizmetinin sayfa oluşturma seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu seçenek ile ücretsiz olarak kendi sayfanızı oluşturabilir, makalenizi yazdıktan sonra linklerinizi ekleyip yayınlayabilirsiniz.

3- Academia

Sitelerin sonunda bulunan edu uzantısı sitenin bir üniversiteye ait olduğunu belirttiği için genellikle edu uzantılı siteler com, net, org gibi diğer uzantılara sahip sitelere göre daha çok değerlidir ve arama motorları bu tarz sitelere daha çok önem vermektedir.

Bu tür sitelerden link alma çalışmalarına SEO uzmanları arasında edu backlink denilmektedir. Bu tip backlink alma yöntemleri ile sitenize çok güçlü sitelerden link alarak otoriter ve kalıcı backlink elde edebilirsiniz.

Academia sitesi akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini bir araya getirmek amaçlı kurulmuş bir sitedir ve edu uzantısına sahip olduğu için arama motorlarının gözündeki en değerli siteler arasında yer almaktadır.

Academia sitesine kayıt olarak tezler yayınlayabilir, yayınladığınız tezlerden de kendi sitenize link alarak kaliteli backlink elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok