Reklam Alanı

Strike of Kings Resimli Anlatım Bilgisayarda Nasıl Oynanır

Strike of Kings son zamanların en popüler oyunlarından biri durumunda. Oyun bu kadar popüler olunca herkes de oynamaya başladı. Ancak telefonun küçük ekranından oynamak pek de eğlenceli olmuyor. Bu nedenle Strike of Kings bilgisayarda nasıl oynanır konusunu sizler için araştırdık.
Strike of Kings son zamanların en popüler oyunlarından biri durumunda. Strike of Kings PC İndirme ? Bilgisayarda Nasıl Oynanır ?

Strike of Kings PC İndirme ? Bilgisayarda Nasıl Oynanır ?

Strike of Kings bilgisayarda oynamak için öncelikle PC üzerinde mobil oyunları oynamayı sağlayan bir program indirmemiz gerekiyor. Bu işi gören birçok uygulama vardır ancak en iyilerinden biri olan Nox programını bu linkten indirebilirsiniz.

Program internet hızınız yavaş ise biraz geç inebilir. Program indirilince kurulumunu yapıp kendi Gmail hesabınız ile giriş yapın. Sonrasında Google Play Store'a girip Strike of Kings oyununu indirin.

Oyuna giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resim üzerinde gösterilen butona tıklayın.
Üstteki görseldeki ok işareti ile gösterilen yere tıklayınca aşağıdaki gibi bir bölüm açılacak. 1 numaralı ok işaretinin gösterdiği butona tıklayınca 2 numaradaki WASD tuşları gelecektir. Tuşların yerlerini de ayarladıktan sonra 3 numaralı butona tıklayıp kaydedin.
Artık siz de Strike of Kings bilgisayarda oynama işlemini tamamlamış bulunmaktasınız. Strike of Kings bilgisayarda nasıl oynanır, Strike of Kings PC indirme gibi sorularınıza bu şekilde çözüm üretebilirsiniz.

Hiç yorum yok